Het zeeaquarium op zijn mooist!

Een tropisch zeewateraquarium blijft fascineren door de prachtige kleuren van vissen, koralen en lagere dieren. Een fantastische onderwaterwereld, die ook in uw huiskamer gerealiseerd kan worden! Zeker met de huidige technologische ontwikkelingen is het houden van een zeewateraquarium tegenwoordig niet alleen meer aan gevorderde aquariumliefhebbers voorbehouden.

Van a tot z

Inrichting

Bij het inrichten van uw zeeaquarium komt heel wat kijken. Van het vullen met koraalzand en levendsteen tot het plaatsen van de verwarming en het filter. En van het inbrengen van verschillende koralen tot het uiteindelijk plaatsen van de vissen. Door het juist inrichten en correct verzorgen van vissen en koralen kan uw zeeaquarium al snel een fascinerend schouwspel worden. Alhoewel een zoutwater aquarium minder onderhoud vereist dan een zoetwater aquarium, komt ook bij het onderhoud van een zeeaquarium een zekere hoeveelheid werk kijken.

In de breedste zin van het woord

Techniek

Verlichting, filters, pompen, thermometers, eiwitafschuimers… Bij een goed draaiend zoutwater-aquarium komt heel wat techniek kijken om de mini-biotoop in evenwicht te houden. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden en prijzen!