Verhaart uw hond ook zo erg?
Verhaart uw hond ook zo erg?

Verhaart uw hond of kat ook zo erg? En stoort u zich aan al die losse plukken haar op de vloer? Probeer dan de FURminator of  FURminator de Luxe!

Oorzaak van het verharen

Het haarverlies van uw hond en/of kat zorgt vaak voor veel ergernis. En niet het haar dat u  los op de grond of op uw bank ziet liggen is het probleem, maar het haar dat u niet ziet! De ondervacht van uw hond is vaak een ondoordringbare massa los en dood haar en is daarmee de voornaamste oorzaak van het verharen.

FURminator

Met de revolutionaire FURminator kunt u 90% van het onderwol verwijderen zonder de bovenvacht te beschadigen. Door het ergonomisch handvat is het makkelijk en comfortabel om de FURminator vast te houden. Bovendien is het product geschikt voor korte en halflange vachten. Tevens heeft de FURminator een verzorgende werking waardoor natuurlijke huidoliën in de vacht vrijkomen, zodat de vacht van uw hond/kat gezonder wordt en bovendien een  mooie glanzende uitstraling krijgt. Bij katten helpt de FURminator ook om haarballen te voorkomen.

Bij regelmatig gebruik, nooit geen losse plukken katten- of hondenhaar meer op uw vloer! Kom naar onze winkel, bekijk de demofilm of probeer de FURminator zelf en zie dat deze kam echt werkt!

Leverbaar in 3 maten:

  • S: geschikt voor kleine tot middelgrote honden (en katten) / bladbreedte 44 mm
  • M: geschikt voor middelgrote tot grote honden / bladbreedte 66 mm
  • L: geschikt voor grote honden (en pony’s) / bladbreedte 102 mm

Leave A Comment