Houd de vogels in uw tuin fit

Door verstedelijking, intensieve landbouw en klimaatveranderingen, krijgen buitenvogels het steeds moeilijker om voldoende voeding en onderdak te vinden. Buitenvogels hebben daarom meer dan ooit behoefte aan een gezond & evenwichtig dieet.

“WIJ VAN MENU NATURE GELOVEN DAT WE ONS LEVEN KUNNEN VERRIJKEN DOOR DE NATUUR WEER DICHTER BIJ ONZE THUIS TE BRENGEN. IN DE STAD, IN DE BUITENWIJKEN EN OP HET PLATTELAND. ALS WE TUINVOGELS OP EEN VERANTWOORDE MANIER VOEDEREN EN VERZORGEN, BLIJVEN ZE HET HELE JAAR DOOR FIT EN GELUKKIG. IN RUIL HIERVOOR KUN JIJ VAN HUN GEZELSCHAP GENIETEN”.

GOED VOEDEN – BETER LEVEN

Vogels lijken erg op ons. Ze hebben een aangepaste en uitge- balanceerde voeding nodig die afgestemd is op hun levensfase. Ze zijn echter helemaal blootgesteld aan de verschillende seizoenen en het beschikbare voedsel. Net wanneer ze het meeste voedsel nodig hebben, is uitgebalanceerde voeding moeilijk te vinden. Met Menu Nature geef je hen de uitgebalanceerde en voedzame voeding die ze nodig hebben.

DRINKBAAR WATER

Schoon, vers water is het belangrijkste voor vogels: ze hebben het nodig om hun dorst te lessen en om zich te wassen. Door hen regelmatig water te geven, houd je ze fit en gelukkig.

VOEDEN – ZORGEN VOOR

We kunnen zo veel kleine dingen doen zodat de tuinvogels zich thuis voelen, zelfs in de kleinste stadstuin of op het kleinste terras. Een boom of struiken bieden hen de beschutting die ze zoeken. Door vogelhuisjes, voedersilo’s en voedertafels te installeren, zullen ze zich veilig en beschermd voelen in je buurt.

Menu Nature houdt de buitenvogels fit en gezond

Speciaal voor de maanden oktober tot en met december

De bladeren vallen van de bomen en de dagen worden korter: de winter is in aantocht. Het vriest nog niet, maar de temperaturen dalen toch. In die periode van het jaar hebben vogels nood aan vetrijke producten om hun lichaamstemperatuur op peil te houden en dus vul je je Menu Nature 4 Seasons Blend beter aan met een vetrijke versnapering zoals de Menu Nature Chopped Peanuts.

4 Seasons Blend

Nutritioneel verantwoorde voeding voor het hele jaar

  • Gevarieerde kwaliteitsmengeling met gemiddeld eiwit- en vetgehalte
  • Gecontroleerd op de aanwezigheid van ambrosiazaad om deze woekerplant uit jouw tuin te weren.
  • Dit voeder trekt verschillende vogelsoorten aan

Chopped Peanuts

Gebroken pinda’s, zodat vogels ze gemakkelijk kunnen opnemen.

  • Gepeld en zorgvuldig gereinigd voor 100% smaak en 0% afval – geen zaadpellen op gazon en terras
  • Als extraatje onder het strooivoer mengen
  • Ideale aanvullende energiebron tijdens koude dagen

Leave A Comment