Techniek zee aquarium

Aquariatechniek beslaat een breed terrein; het filteren van uw aquariumwater, het rondpompen van het aquariumwater, het bewaken van de temperatuur, het afschuimen van de eiwitten etcetera. Om de mini-biotoop in een aquarium op het juiste evenwicht te houden bent u genoodzaakt techniek aan te wenden.

Licht, water & temperatuur

De drie zaken die het allerbelangrijkst zijn voor een perfecte balans in het biologisch evenwicht en die daarom altijd met behulp van techniek geregeld moeten worden zijn; licht (verlichting), kwaliteit van het water (pompen, filters, eiwitafschuimers & testen) en temperatuur (thermometer).

Assortiment

Op onze aquariumafdeling vind u een breed assortiment producten van verschillende merken. Vrijwel alle producten hebben wij eerst zelf uitgetest in onze eigen aquaria zodat we weten waar we over praten. Vraag ons gerust naar onze ervaringen of deel uw mening over een specifiek product. Hier kunnen wij vaak ook weer iets van leren.

Wij adviseren u graag op het gebied van techniek, de verschillende mogelijkheden en merken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, of loop eens binnen!