Amazona Leerdam

Welkom bij Amazona Leerdam

Dsz. Amazona is gevestigd aan het Laantje van Van Iperen 14 in Leerdam. Al bijna 20 jaar zijn wij het vertrouwde adres waar dierenliefhebbers welkom zijn voor al hun dierbenodigdheden. Sinds de oprichting in december 1998 (30m2) is onze winkel behoorlijk uit zijn jasje gegroeid.

Uitgebreid assortiment

U treft bij ons een zeer uitgebreid assortiment dierbenodigdheden aan, voor hond, kat, knaagdier & vogel. Daarnaast bieden wij de hengelsportliefhebber een ruim assortiment aan hengels, molens en overige hengelsportaccessoires. Ook voor de aanleg en inrichting van een tropisch aquarium bent u bij ons aan het juiste adres.

Service

Ons brede aanbod op het gebied van voeding, accessoires en techniek zorgen er voor dat u bij Dsz. Amazona Leerdam een zeer grote kans van slagen heeft. Daarnaast is het bij ons prettig winkelen door de goede bereikbaarheid en voldoende gratis parkeergelegenheid. Dit gecombineerd met onze persoonlijke & servicegerichte aanpak zorgt ervoor dat wij al jaren over een grote schare vaste klanten mogen beschikken.

Ons Team

Weronika
Weronika
Specialist op het gebied van voeding & verzorging
Kees
Kees
Specialist in hengelsport & aquaristiek
Janneke
Janneke
(Online) Marketing