No stress voor huisdieren

Het einde van het jaar is in zicht; het eerste vuurwerk wordt al weer afgestoken. Bij sommige honden en katten zorgen de flitsen en knallen van vuurwerk voor veel angst of stress. Heb jij een hond of kat die heftig reageert op vuurwerk? Probeer dan een van onze No Stress producten. Deze producten kalmeren zonder te versuffen.

De Beaphar No Stress lijn bevat producten op basis van natuurlijke extracten. Ze helpen honden en katten te kalmeren en ongewenst gedrag zoals overmatig blaffen en janken, miauwen en sproeien te verminderen. Dankzij de verschillende werkingsduren en toedieningswijzen is er voor iedere hond en kat een passend product, ook voor pups en kittens!

No Stress Verdamper & Vulling

Beapher No Stress verdamperBeapher No Stress verdamper

De elektrische No Stress Verdamper kalmeert op eenvoudige wijze. De verdamper verspreidt natuurlijke extracten van valeriaan en lavandin. Een vulling (30ml) vermindert stress en ongewenst gedrag gedurende 4 weken.

No Stress Band

Beapher No Stress bandBeapher No Stress band

De No stress band vermindert stress en houdt honden en katten kalm door het rustgevend effect van valeriaan en lavendel gedurende 3-4 weken. Te gebruiken bij o.a. overmatig blaffen, verlatingsangst, reizen, verhuizen en ongewenst territoriumgedrag.

No Stress Spot On 3 pipetten

Beapher No Stress pipet

No Stress Spot On vermindert de stress bij honden en katten en houdt ze kalm door het rustgevend effect van het valeriaan extract. Dit extract komt langzaam vrij en is gedurende een week werkzaam. Te gebruiken bij o.a. overmatig blaffen, vuurwerk, reizen etc.

No Stress Tabletten 20st

Beapher No Stress tabletten

No Stress Tabletten zijn geschikt voor toediening aan onrustige honden en katten, bijv. rond de jaarwisseling (vuurwerk), bij onweer, alarm, enz.

No Stress Spray 125ml

Beapher No Stress spray

No Stress Spray helpt katten zich veilig te voelen in een voor hen stressvolle omgeving. Met valeriaan, een natuurlijk kalmerend middel. Te gebruiken bij overmatig sproeien of miauwen, verlatingsangst, reizen of verhuizen, onweer en vuurwerk.

Beapher No Stress

Beaphar No Stress producten werken rustgevend, stimuleren goed gedrag en verminderen spanning bij hond & kat. Het micro-ingekapselde extract komt langzaam vrij en is langdurig werkzaam. No Stress producten zijn te gebruiken bij overmatig janken, miauwen en sproeien, verlatingsangst, kennel- en dierenartsbezoek, reizen, onweer, vuurwerk, vernielingen en ongewenst territoriumgedrag.

Leave A Comment