Met stokken gooien? Liever niet!

Nu de bomen langzaam van kleur veranderen en het weer begint om te slaan trekken veel hondenbaasjes weer de bossen in. Niets lekkerder dan heerlijk lekker struinen over bospaadjes en genieten van al het moois dat de herst te bieden heeft!

De meeste honden houden ervan om stokken te apporteren, maar helaas gebeurt het maar al te vaak dat een scherpe tak zich in de onderkaak, in de lippen of in de mond boort met alle gevolgen van dien.

De KONG Safestix is een veilig alternatief voor puntige en splinterende houten stokken. Ze maken het uw hond mogelijk een stok achterna te gaan, waarbij u de zekerheid hebt dat het absoluut ongevaarlijk is. Met de KONG Safestix bespaart u uw hond erge verwondingen terwijl u hem zijn of haar speelplezier niet ontzegd. Plan die boswandeling dus maar alvast in!

KONG Safestix

KONG Safestix zijn perfecte gooi- en apporteerspeeltjes. Ze zijn buigbaar en flexibel, en bieden honden spannend en aantrekkelijk plezier. KONG Safestix zijn gemaakt van duurzaam kunststof en het zijn geweldige interactieve hondenspeeltjes. Ze zijn geschikt voor binnen en buiten en blijven zelfs drijven!

  • Verkrijgbaar in drie maten: S , M en L
  • Verkrijgbaar in drie kleuren: blauw, roze en groen
  • Vanaf € 14,95

 

KONG – Omdat honden behoefte hebben aan spelen.

Honden vinden steeds weer nieuwe manieren om zich te amuseren en KONG speelgoed geeft jou en je trouwe viervoeter meer plezier per vierkante centimeter dan welk ander speeltje ook. Dus wat maakt deze speeltjes zo speciaal?

We streven de hoogste kwaliteit na. Alles wat we maken is het absoluut beste wat er is, zonder compromis.

We zijn er trots op dat we origineel zijn. Mensen en huisdieren overal ter wereld kennen KONG van naam, alleen al door onze klassieke KONGs die zijn gemaakt van natuurlijk KONG rubber.

We weten dat honden behoefte hebben aan afwisseling. Het is een feit dat honden zich net als wij snel vervelen. Dus biedt KONG speeltjes in alle soorten, vormen en maten. We bevorderen het gezonde spel en blijven innovatief.

Veiligheid staat altijd voorop. We nemen nooit een beslissing die slecht is voor je beste vriend. Punt.

Er komt heel wat denkwerk aan te pas om van KONG de beste keuze voor je beste vriend te maken.

Benieuwd naar ander hondenspeelgoed van KONG? Ga naar https://www.kongcompany.com/nl/ en ontdek hoe je de speeltijd van je hond optimaal kunt benutten!

Leave A Comment