LICG Huisdierbijsluiters
Kent u de huisdierbijsluiters al?

Het LICG is speciaal in het leven geroepen om u als consument deskundig advies te geven. Bij de aanschaf van een huisdier, maar zeker ook daarna!

Het LICG wil dat iedereen die overweegt een bepaald dier aan te schaffen goed geïnformeerd is. Wat dacht u bijvoorbeeld van informatie over voeding & verzorgen, reisadviezen, informatie over wet- en regelgeving en handige tips voor het vinden van betrouwbare verkoopadressen. Inmiddels zijn de meer dan driehonderd huisdierenbijsluiters een bron van kennis die door velen gebruikt wordt. In de huisdierenbijsluiters staat alles over verzorging, voeding, huisvesting, gezondheid, hantering en kosten van de door u gekozen diersoort.

LICG is er voor iedereen

Winkeliers geven de informatie van het LICG mee aan mensen die een dier kopen. Voor dierenartsen en hun klanten is het LICG een goede informatiebron, waar regelmatig naar verwezen wordt. Ook de inspectiedienst van de Dierenbescherming maakt gebruik van de informatie van het LICG.

Alles bij elkaar weten inmiddels ruim anderhalf miljoen mensen per jaar het LICG te vinden. Met de vernieuwde website LICG.nl en de verbeterde mobiele toegankelijkheid hoopt het LICG nog meer mensen sneller te kunnen bereiken.

Leave A Comment