Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan dierbenodigdheden voor hond, kat, knaagdier & vogel. Daarnaast beschikken wij over een breed assortiment hengelsportartikelen. Maar ook voor de aanschaf en inrichting van uw zoet- of zoutwateraquaria bent u bij ons aan het juiste adres.

Op deze website willen wij u een indruk geven van onze winkel en ons assortiment. Hebben wij uw interesse gewekt? Uiteraard ontvangen wij u dan graag een keer in onze winkel en bieden u persoonlijk & deskundig advies. Graag tot ziens bij Dierenspeciaalzaak Amazona, U bent van harte welkom!

Zoetwater aquaria

Welkom in de fascinerende wereld van de aquaristiek. Elk aquarium, groot of klein, heeft zijn eigen charme met een fantastische rijkdom aan kleuren en vormen én een prachtige verscheidenheid aan leven en emoties. Niet voor niets wordt een aquarium vaak als levend schilderij omschreven. Dit verklaart dan ook gelijk het grote aantal aquarialiefhebbers!
Lees meer

Zoutwater aquaria

Een tropisch zeewateraquarium blijft fascineren door de prachtige kleuren van vissen, koralen en lagere dieren. Een fantastische onderwaterwereld, die ook in uw huiskamer gerealiseerd kan worden! Zeker met de huidige technologische ontwikkelingen is het houden van een zeewateraquarium tegenwoordig niet alleen meer aan gevorderde aquariumliefhebbers voorbehouden.
Lees meer

Hengelsport

Uit recent onderzoek blijkt dat sportvisserij één van de meest beoefende buitenactiviteiten is. Opvallend is dat de sportvisserij de laatste jaren een gestage groei doormaakt. Het ontspannen in de natuur en de spanning van het vangen van een (grote) vis vormen nog steeds een succesvolle formule die de concurrentie van computerspelletjes, TV en sportactiviteiten blijkbaar moeiteloos aankan.
Lees meer

Dierbenodigdheden

Of u nu op zoek bent naar de juiste voeding voor uw hond, een nieuwe halsband of lijn, een ruime kattenbak of krabpaal, een luxe vogelkooi, knaagsticks voor uw konijn of cavia, of diepvriesvoeding voor uw hond, wij hebben het allemaal voor u in huis!
Lees meer